13 Eylül 2011 Salı

The Hunger Games!


          The Hunger Games; (Açlık Oyunları) bu zamana kadar okuduğum en farklı serilerden biriydi. Yazarın sade ve akıcı bir dille kaleme aldığı romanları iki günde bitirdim. Serideki karakterlerin yaşam alanları fantastik olmanın yanı sıra o kadar gerçekçiydi ki, bir ara durup kendimi bunun sadece bir kurgu olduğuna inandırmam gerekti.
         
          Kitaptaki karakterlerin her biri hikayenin temel taşlarındandı ve serinin son kitabına kadar merakım hep en üst düzeydeydi. Her bir sayfada "Hiç aklıma gelmezdi," dediğim olaylarla karşılaştım.  
İlk satırdan itibaren farkını ortaya koyan bu macera sizi soluksuz bırakacak. Aşktan çok, hayatta kalmanın ön planda olduğu bu seriyi okumanızı yürekten tavsiye ediyorum. Eminim pişman olmayacaksınız...

Ayşe Karasoy

1 yorum:

worsi dedi ki...

Açlık Oyunları dendimi direk gözümün önüne Copitol de oynan oyunlar geliyor. Okurken kendimi öyle kaptırmışım ki sanki kitap değil film izledim. Gerçi yakında filminide izleyeceğiz ama hayal gücümle kıyasladığımda umarım hayal kırıklığına uğramam :) Okunması gereken bir seri tavsiye ederim.

JULIA QUINN! (BRIDGERTON'S)

ÇOK sevdiğim bir diğer yazar olan JULIA QUINN ve kitaplarından kısaca söz etmek istiyorum sizlere. Julia Quinn 1970 doğumlu ABD’...